Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

Over Media Markt Outlet

Op MediaMarkt Outlet vind je producten die een tweede leven verdienen. Dit zijn producten die door onze klanten zijn geretourneerd, showmodellen of producten waarvan de verpakking is beschadigd. Al deze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en worden, zo nodig, gereinigd en/of hersteld waarna jij deze met een goede korting kan bemachtigen via onze Online Outlet óf als Outlet product in onze winkels. Op deze manier dragen we samen bij aan een duurzaam gebruik van consumentenelektronica.

Veel gestelde vragen

Waarom een Outlet product kopen?

  1. Weggooien is zonde. Deze producten zijn niet nieuw, maar zijn zeker goed genoeg om een tweede leven te krijgen. Hiermee voorkomen we E-waste, hou jij geld in je zak om leuke dingen mee te doen en kan MediaMarkt soepel met retouren om blijven gaan.
  2. Bij onze online Outlet Deals staat altijd duidelijk in de tekst vermeld wat er met het product gebeurd is. Je ziet hier of het een open doos, een schade model of een geretourneerd product betreft. Ook geven we in het geval van schade dit altijd duidelijk weer met foto’s en pijlen.
  3. Korting op de beste prijs. MediaMarkt biedt altijd al een aantrekkelijke prijs en op onze Outlet Deals wordt zelfs nog een extra korting gegeven. Een product dat misschien buiten je budget lag is zo opeens wel betaalbaar.
  4. Volledige garantie. Is het product toch niet goed of ben je niet tevreden. -MediaMarkt lost het op.

Hoe lang is de garantie op artikelen in de MediaMarkt Outlet?

Oók op Outlet producten geldt de volledige wettelijke garantie. Dit betekent dat je, minimaal 24 maanden, recht hebt op een goed product. Binnen de wettelijke garantie zorgt MediaMarkt ervoor dat een defect product zo snel mogelijk wordt gerepareerd of – indien repareren niet mogelijk is – bieden we je een koopontbinding aan. Onze Outlet producten zijn allemaal uniek, zelfs producten van hetzelfde type. Het ene product is in nieuwstaat, het andere heeft een krasje of mist bijvoorbeeld de verpakking. Daarom is het niet mogelijk om een Outlet Deal te vervangen. Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wat als ik toch niet tevreden ben over mijn aankoop in de MediaMarkt Outlet?

Bij MediaMarkt kan je jouw product binnen 30 dagen retourneren, dus óók je Outlet Deal. Het product moet dan wel in dezelfde staat zijn zoals je hem kreeg. Om een product te routerneren kun je terecht bij een MediaMarkt winkel of stuur het product, na aanmelding via deze pagina retour. Grote producten zoals een koelkast of een wasmachine halen we bij je op, neem hiervoor contact met ons op.

Is er ook een MediaMarkt Outlet winkel?

Naast de Outlet producten in deze webshop vind je dit soort producten ook in onze winkels. Deze zijn te herkennen aan een sticker ‘Outlet ’.

Kan ik een artikel, gekocht in de MediaMarkt Outlet, ruilen?

Onze Outlet producten zijn allemaal uniek, zelfs producten van hetzelfde type. De ene is in nieuwstaat, de andere heeft een krasje of mist bijvoorbeeld de verpakking. Daarom is het niet mogelijk om een Outlet product om te ruilen.

Hoe kan ik een artikel, gekocht in de MediaMarkt Outlet, retourneren?

Ga hiervoor naar een MediaMarkt winkel of stuur het product, via deze pagina retour. Grote producten zoals een koelkast of een wasmachine halen we bij je op, neem hiervoor contact met ons op.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen in de MediaMarkt Outlet?

Je kan bij MediaMarkt Outlet veilig en eenvoudig betalen met Bancontact of met een Creditcard (Mastercard of Visa).

Gelden acties en promoties ook op Outlet Deals?

Nee, acties en promoties (zoals cashbacks of gratis accessoire) die worden vermeld op www.mediamarkt.be en/of in de MediaMarkt winkels gelden niet voor de MediaMarkt Outlet, tenzij dit in de actievoorwaarden expliciet staat vermeld.