Gratis bezorging 2 jaar fabrieksgarantie Kies jouw bezorgdag

Levering

Je kunt jouw bestelling laten bezorgen op een door jou opgegeven adres.

In de winkelwagen kan jij jouw geschikte bezorgdag selecteren. De Outlet biedt de volgende leveringsopties:

 1. Pakketpost - Gratis

  Pakketten worden standaard geleverd met Track & Trace door PostNL. De Track & Trace-code is te vinden op het bestelformulier zodra de betaling is verwerkt.

 2. Witgoed en Tv's - Gratis

  Vervoerder VPD verzorgt de levering van grote witgoedapparaten en televisies groter dan 40 inch. Bij het bestellen van een product kun je een bezorgdatum kiezen. De dag voor de bezorgdatum ontvang je een e-mail van VPD met een bezorgtijd. Komt dit moment jou niet goed uit, kun je je afspraak wijzigen door contact op te nemen met VPD via het e-mailadres in de Track & Trace. Je bestelling wordt bij je voordeur afgeleverd. Woon je in een appartementencomplex zonder lift? Dan leveren we je bestelling tot aan de 3e verdieping, uitgezonderd Amerikaanse koelkasten. Amerikaanse koelkasten worden alleen op de begane grond van het appartement afgeleverd.


  WITGOED
  Koelkasten, wasmachines, wasdrogers
  Televisies
  Oude apparaat wordt mee retour genomen (indien wenselijk) mits dit leeg, droog, schoon, afgekoppeld, gereed voor transport gereed en bij drempel voordeur staat. Oude apparaat wordt mee retour genomen (indien wenselijk) mits dit afgekoppeld, gereed voor transport en bij drempel voordeur staat.
  Producten worden niet gestapeld Geen wandmontage
  Geen trekschakelaar aansluiten Zenders worden niet ingesteld

  Let op: 

  • Inbouwservice voor inbouw apparatuur is via de Outlet niet mogelijk.